Miért lehet előnyös az Ön számára a kölcsönzött munkavállalók foglalkoztatása?

munkaero kolcsonzes
  • Megspórolja a toborzással járó időt és költségeket:
A jelenlegi munkaerő-piaci helyzetben a hagyományos toborzási csatornák már nem működnek olyan hatékonyan, mint korábban. Sokkal célzottabban, akár országhatárokat átívelően szükséges toborozni ahhoz, hogy a megfelelő létszámot elérjük. Ez nagy energiabefektetéssel jár, és a leghatékonyabban bejáratott kapcsolatrendszeren keresztül valósítható meg. A munkaerő-kölcsönzés során cégünk bonyolítja a teljes toborzási projektet és rövid időn belül biztosítja az igényeinek megfelelő jelölteket. A toborzás díját cégünk rendezi, Önnek csak a tényleges eredmények elérése után keletkezik költsége.
  • Mentesül a foglalkoztatással járó adminisztratív feladatoktól:
Az országhatáron átívelő toborzás és foglalkoztatás számos extra adminisztrációs feladatot is hozott a munkaadók életébe. Mivel a kölcsönzött dolgozók munkaadójának jogi értelemben cégünk számít, ezért minden, a foglalkoztatásukhoz kapcsolódó ügyintézést mi végzünk, legyen szó adóazonosító és TAJ igénylésről, idegenrendészeti eljárásról, hatóságokkal történő kapcsolattartásról. Ön mentesül az ezekkel a kötelezettségekkel járó extra feladatok alól, így erőforrásait a szervezet más stratégiailag fontos feladataira tudja összpontosítani. 
  • Továbbfoglalkoztatás:
Egy új munkavállaló felvételébe és betanításába fektetett idő, energia és költség – főleg, ha összetettebb, hosszabb betanulási időt igénylő munkakörről van szó – csak jóval később, hosszú távon kamatozik. Sajnos, sokszor a betanulási idő alatt/után közvetlenül kiderül, hogy mégsem vált be igazán az új munkatárs, vagy hamar elhagyja a céget.
Továbbfoglalkoztatási szolgáltatásunk ötvözi a munkaerő-kölcsönzés, és a munkaerő közvetítés minden előnyét, és lehetőséget nyújt Önnek, hogy az új munkavállalók felvételével járó kockázatait csökkentse. A kölcsönzés keretében történő foglalkoztatás után, amennyiben partnerünk meggyőződött az új dolgozó szakmai tapasztalatáról, igénye szerint saját állományába átveheti.
Kérjen ajánlatot honlapunkon keresztül, vagy vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.