Kik vagyunk

Cégünk alapvetően fizikai munkaerő kölcsönzésével és szellemi munkaerő közvetítésével foglalkozik. Az utóbbi években vállalatunk dinamikus fejlődésnek indult, melynek köszönhetően mostanra sok száz elégedett munkavállalót kezelünk. Elkötelezettek vagyunk mind partnereink, mind munkavállalóink felé. Fontosnak tartjuk a gyorsaságot, a hatékonyságot és a rugalmasságot. Partnereink tevékenységét értékes munkaerővel kívánjuk hatékonyabbá tenni, munkavállalóink számára teljes körű ügyintézést biztosítunk.

Célunk

Célunk, hogy prémium szolgáltatásainkkal minden partnerünk válláról levegyük a munkaerő keresésével és kezelésével járó terheket.
Cégünk alapelvei:

Törvényes, átlátható működés

  • Teljes körű ügyintézés, akár hétvégén is

  • Fokozott szociális érzékenység

  • Minőségi szállásoltatás

Munkaerő kölcsönzés

A munkaerő-kölcsönzés során cégünk bonyolítja a teljes toborzási projektet és rövid időn
belül biztosítja az igényeinek megfelelő jelölteket. A toborzás díját cégünk rendezi, Önnek
csak a tényleges eredmények elérése után keletkezik költsége.

Munkaerő közvetítés

Célunk, hogy szolgáltatásunkkal megkönnyítsük döntését, stratégikusan felépített szelekciós folyamataink által gyorsan megtalálja új munkatársát! Ön csak dőljön hátra, a többit pedig bízza ránk!

Garanciát vállalunk

Az általunk közvetített munkavállalókra a munkaviszony kezdetétől számított előre meghatározott ideig garanciát vállalunk! Ezen időszak alatt a munkavállaló felmondása esetén engedményt adunk a kölcsönzési díjból, illetve gondoskodunk a munkaerő mihamarabbi pótlása felől.

Extra Szolgáltatásaink

A GreenWork csapata elkötelezetten hisz abban, hogy a minőségi munkaerő különösen fontos az üzleti célkitűzések és a hatékony működés eléréséhez. Ezért olyan extra szolgáltatásokat vállalunk, amikkel igyekszünk dolgozóinkat teljes körűen menedzselni az
alábbiak szerint:

  • Napi szintű on-site jelenlét

  • Igény szerint kulturált szálláshely biztosítása

  • Garancia vállalása

  • Céges buszjáratok szervezése

  • Egészségügyi problémák rugalmas kezelése, segítségnyújtás

Kérje ajánlatunkat!

Látogass el az információs oldalra és vedd fel velünk még ma a kapcsolatot!